Advertisement About Bursa harga sepeda polygon premier 4 0

advertisement
Bursa Online Terbaru
Informasi Bursa Online Terbaru,bursa otomotif,bursa gadget,bursa kerja dan bursa lainnya yang selalu update.

Dijual [WTS] Sepeda MTB Polygon Premier 1.0 @ Bandung

July 10th, 2013 | Filed in Bikes

Bismillahirrohmanirrohim Misi semua, mo numpang jual barang yg tadinya punya temen nih.. Ane lagi ada: Sepeda Polygon Premier 1.0 gear 21 speed Sepeda ini masih orisinil, belom ada part yg diganti.. Setidaknya kata dia begitu pas minta jualin ini tuh.. Kondisi masih layak pakai kok, udah dicoba ane gowes juga keliling kota en ga ada [...]

Dijual [WTS] Polygon Premier 3

May 20th, 2011 | Filed in Bikes

Halo bro gw mau jual nih sepeda kesayangan gw Merk : Polygon premier 3 2011 Spek : std pabrik Seat : Velo gel Frame 16 colour : Grey Bagi yg mau MTB an cocok lah ini sepeda, enak dipake segala medan deh, trust me oiya gw masih ada bon pembelian + kartu garansi frame Kenapa [...]

Ads Bursa harga sepeda polygon premier 4 0

Advertisement
Batik solo
Model terbaru baju batik solo yang sangat menawan dan berkualitas unggul serta berbagai model dan motif batik solo terbaru 2012

Ridley X-Night -

May 27th, 2013 | Filed in road bike

Ridley X-Night -Price : $1,699.95 ( on 5/28/2013 )Code : 1046688511Category : Sports OutdoorsDescription :Cyclocross, true cyclocross, creates paradoxical demands on your bike like no other cycling discipline. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being too late..

Campagnolo Tt Reverse Brake Lever Set Carbon

April 18th, 2013 | Filed in road bike

Campagnolo Tt Reverse Brake Lever Set CarbonPrice : $168.00 ( on 5/28/2013 )Code : 888660933Category : Sports OutdoorsDescription :Campagnolo Reverse Lever Pairs Aerodynamic profile for low drag force Quick lever release for easy wheel removal Shape levers for increased ergonomics High strength tecnopolimer … HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it [...]

Louis Garneau Tuscan X-Long Socks

May 7th, 2014 | Filed in road bike

Louis Garneau Tuscan X-Long SocksPrice : $12.99 ( on 5/28/2013 )Code : 1058334582Category : Sports OutdoorsDescription :Louis Garneau Tuscan X-Long Socks. Tuscan X-Long cycling socks keep the cool air flowing every time you hit the road. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being too late..

Orbea Occam 29 Carbon Carbon/Red, L

May 9th, 2013 | Filed in road bike

Orbea Occam 29 Carbon Carbon/Red, LPrice : $2,899.00 ( on 5/28/2013 )Code : 5510500911Category : Sports OutdoorsDescription :Orbea is perhaps best-known for its association with the Euskaltel-Euskadi professional road racing team, but the Basque company is creating quite a bit of buzz in the off-road … HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it [...]

Pearl Izumi Launch Short Sleeve Jersey – Men’s OJ/Shadow Grey, Small

May 21st, 2013 | Filed in road bike

Pearl Izumi Launch Short Sleeve Jersey – Men’s OJ/Shadow Grey, SmallPrice : $39.95 ( on 5/28/2013 )Code : 5516965240Category : Sports OutdoorsDescription :Toss on the Pearl Izumi Men’s Launch Short-Sleeve Jersey, grab your bike off of its rack, and hit the road for a quick ride before work.Transfer fabric feels buttery-soft against … HOT SALE!!* [...]