Advertisement About Bursa harga sepeda polygon premier 4 0

advertisement
Bursa Online Terbaru
Informasi Bursa Online Terbaru,bursa otomotif,bursa gadget,bursa kerja dan bursa lainnya yang selalu update.

Dijual [WTS] Sepeda MTB Polygon Premier 1.0 @ Bandung

July 10th, 2013 | Filed in Bikes

Bismillahirrohmanirrohim Misi semua, mo numpang jual barang yg tadinya punya temen nih.. Ane lagi ada: Sepeda Polygon Premier 1.0 gear 21 speed Sepeda ini masih orisinil, belom ada part yg diganti.. Setidaknya kata dia begitu pas minta jualin ini tuh.. Kondisi masih layak pakai kok, udah dicoba ane gowes juga keliling kota en ga ada [...]

Dijual [WTS] Polygon Premier 3

May 20th, 2011 | Filed in Bikes

Halo bro gw mau jual nih sepeda kesayangan gw Merk : Polygon premier 3 2011 Spek : std pabrik Seat : Velo gel Frame 16 colour : Grey Bagi yg mau MTB an cocok lah ini sepeda, enak dipake segala medan deh, trust me oiya gw masih ada bon pembelian + kartu garansi frame Kenapa [...]

Ads Bursa harga sepeda polygon premier 4 0

Advertisement
Batik solo
Model terbaru baju batik solo yang sangat menawan dan berkualitas unggul serta berbagai model dan motif batik solo terbaru 2012

Blackburn Heist 10 Bike Tool One Color, One Size

May 17th, 2013 | Filed in road bike

Blackburn Heist 10 Bike Tool One Color, One SizePrice : $22.95 ( on 5/28/2013 )Code : 807718362Category : Sports OutdoorsDescription :The Blackburn Heist 10 Bike Tool includes everything you need for a quick middle-of-the-road or trailside repair. 2 through 8mm hex keys (including 2.5, not including 7) take care … HOT SALE!!* Discount only for [...]

Vittoria Zaffiro Pro Ii 700x23c Yellow Folding

September 8th, 2014 | Filed in road bike

Vittoria Zaffiro Pro Ii 700x23c Yellow FoldingPrice : $31.95 ( on 5/28/2013 )Code : 734491614Category : Sports OutdoorsDescription :The Vittoria Zaffiro Pro II Clincher Tire fulfills a wide variety of needs to an equally wide variety of riders. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being too late..

Civilian Bicycle Co. Ramble – 2012 Asphalt, 58cm

March 1st, 2014 | Filed in road bike

Civilian Bicycle Co. Ramble – 2012 Asphalt, 58cmPrice : $439.45 ( on 5/28/2013 )Code : 980395537Category : Sports OutdoorsDescription :Getting around town doesn’t have to be a daunting endeavor, and bikes like the Civilian Ramble give you a well-thought-out transportation alternative. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being [...]

Catlike Leaf Helmet – Men’s Matte Black/Tree, Large

May 7th, 2013 | Filed in road bike

Catlike Leaf Helmet – Men’s Matte Black/Tree, LargePrice : $109.95 ( on 5/28/2013 )Code : 5516934359Category : Sports OutdoorsDescription :What happens when one of the world’s most sophisticated road helmet companies decides to dip its feet in the waters of mountain biking? The Catlike Leaf Helmet, of course. HOT SALE!!* Discount only for limited time, [...]

Enve Twenty6 AM Carbon Wheelset

April 15th, 2013 | Filed in road bike

Enve Twenty6 AM Carbon WheelsetPrice : $2,420.00 ( on 5/28/2013 )Code : 5516903008Category : Sports OutdoorsDescription :Unlike its road counterparts, current carbon mountain bike componentry often suffers undue skepticism over its strength based on a not-so-perfect past. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being too late..