Advertisement About Bursa harga sepeda polygon premier 4 0

advertisement
Bursa Online Terbaru
Informasi Bursa Online Terbaru,bursa otomotif,bursa gadget,bursa kerja dan bursa lainnya yang selalu update.

Dijual [WTS] Sepeda MTB Polygon Premier 1.0 @ Bandung

July 10th, 2013 | Filed in Bikes

Bismillahirrohmanirrohim Misi semua, mo numpang jual barang yg tadinya punya temen nih.. Ane lagi ada: Sepeda Polygon Premier 1.0 gear 21 speed Sepeda ini masih orisinil, belom ada part yg diganti.. Setidaknya kata dia begitu pas minta jualin ini tuh.. Kondisi masih layak pakai kok, udah dicoba ane gowes juga keliling kota en ga ada [...]

Dijual [WTS] Polygon Premier 3

May 20th, 2011 | Filed in Bikes

Halo bro gw mau jual nih sepeda kesayangan gw Merk : Polygon premier 3 2011 Spek : std pabrik Seat : Velo gel Frame 16 colour : Grey Bagi yg mau MTB an cocok lah ini sepeda, enak dipake segala medan deh, trust me oiya gw masih ada bon pembelian + kartu garansi frame Kenapa [...]

Ads Bursa harga sepeda polygon premier 4 0

Advertisement
Batik solo
Model terbaru baju batik solo yang sangat menawan dan berkualitas unggul serta berbagai model dan motif batik solo terbaru 2012

Shimano Dura-Ace PD-9000 Road Pedals

March 23rd, 2014 | Filed in road bike

Shimano Dura-Ace PD-9000 Road PedalsPrice : $273.99 ( on 5/28/2013 )Code : 1058369148Category : Sports OutdoorsDescription :Shimano Dura-Ace PD-9000 Road Pedals. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being too late..

Louis Garneau Sprint Jersey – Short-Sleeve – Women’s White, XX-Large

June 15th, 2014 | Filed in road bike

Louis Garneau Sprint Jersey – Short-Sleeve – Women’s White, XX-LargePrice : $13.98 ( on 5/28/2013 )Code : 5516945633Category : Sports OutdoorsDescription :Load your little tykes in the bike trailer, pull on the Louis Garneau Sprint Jersey, and hit the road. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being too [...]

Sram RED Exogram BB30 50/34 Compact Crankset

April 20th, 2013 | Filed in road bike

Sram RED Exogram BB30 50/34 Compact CranksetPrice : $501.99 ( on 5/28/2013 )Code : 1076719895Category : Sports OutdoorsDescription :SRAM RED Exogram BB30 50/34 Compact Crankset. On the road, more riders are discovering that Red is their favorite color. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being too late..

SALSA Warbird 2 Complete Bike Orange, 60cm

April 28th, 2013 | Filed in road bike

SALSA Warbird 2 Complete Bike Orange, 60cmPrice : $2,498.95 ( on 5/28/2013 )Code : 5516984037Category : Sports OutdoorsDescription :You probably know this already, but America has been playing host to cycling’s newest iteration — gravel racing. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being too late..

Gore Bike Wear Road OverShoes Black, 9.0-10.5

May 17th, 2013 | Filed in road bike

Gore Bike Wear Road OverShoes Black, 9.0-10.5Price : $71.96 ( on 5/28/2013 )Code : 1017143365Category : Sports OutdoorsDescription :Cycling shoes are specifically designed with ventilation as a top priority to keep your feet cool and comfortable during summer months. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being too late..