Advertisement About Bursa harga sepeda polygon premier 4 0

advertisement
Bursa Online Terbaru
Informasi Bursa Online Terbaru,bursa otomotif,bursa gadget,bursa kerja dan bursa lainnya yang selalu update.

Dijual [WTS] Sepeda MTB Polygon Premier 1.0 @ Bandung

July 10th, 2013 | Filed in Bikes

Bismillahirrohmanirrohim Misi semua, mo numpang jual barang yg tadinya punya temen nih.. Ane lagi ada: Sepeda Polygon Premier 1.0 gear 21 speed Sepeda ini masih orisinil, belom ada part yg diganti.. Setidaknya kata dia begitu pas minta jualin ini tuh.. Kondisi masih layak pakai kok, udah dicoba ane gowes juga keliling kota en ga ada [...]

Dijual [WTS] Polygon Premier 3

May 20th, 2011 | Filed in Bikes

Halo bro gw mau jual nih sepeda kesayangan gw Merk : Polygon premier 3 2011 Spek : std pabrik Seat : Velo gel Frame 16 colour : Grey Bagi yg mau MTB an cocok lah ini sepeda, enak dipake segala medan deh, trust me oiya gw masih ada bon pembelian + kartu garansi frame Kenapa [...]

Ads Bursa harga sepeda polygon premier 4 0

Advertisement
Batik solo
Model terbaru baju batik solo yang sangat menawan dan berkualitas unggul serta berbagai model dan motif batik solo terbaru 2012

Rage Powersports 4 Bike Tener Hitch Rack

April 27th, 2013 | Filed in 4 bike hitch rack, bike rack, bike racks for rv trailers, hitch bike rack

Rage Powersports 4 Bike Tener Hitch Rack Price : $99.99 Code : 894646120 Category : bike rack,hitch bike rack,4 bike hitch rack,bike racks for rv trailers Rating : Description : Hauls 2, 3, or 4 bicycles with an existing vehicle hitch receiver saving valuable inside-cargo storage space for other gear with the Tener Series Bike [...]

Fox Racing Bomber Gloves Black/Green, L

January 21st, 2014 | Filed in road bike

Fox Racing Bomber Gloves Black/Green, LPrice : $49.95 ( on 5/28/2013 )Code : 997369100Category : Sports OutdoorsDescription :Any biker who has ever cut a corner a little too tight a clipped a tree with their hand will appreciate the Fox Racing Bomber Bike Glove’s burly polycarbonate knuckle protection. HOT SALE!!* Discount only for limited time, [...]

Castelli Sessanta Gloves – Men’s White/Black-DO NOT USE, Medium

April 14th, 2014 | Filed in road bike

Castelli Sessanta Gloves – Men’s White/Black-DO NOT USE, MediumPrice : $29.97 ( on 5/28/2013 )Code : 5516889845Category : Sports OutdoorsDescription :If you want full-finger protection for cyclocross, mountain biking, or road riding, the Castelli Sessanta Glove has your whole hand covered. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being [...]

Shimano SH-R088E Road Cycling Shoe Size 43 Color Black

January 12th, 2014 | Filed in road bike

Shimano SH-R088E Road Cycling Shoe Size 43 Color BlackPrice : $119.95 ( on 5/28/2013 )Code : 1079160708Category : Sports OutdoorsDescription :The Shimano SH-R088E Road Cycling Shoe is a full-featured SPD-SL Performance Shoe, perfect for club racers and recreation. ยท UPPER – Tough stretch resistant synthetic leather and … HOT SALE!!* Discount only for limited time, [...]

Leader 725tr 2011 seagreen size 55, Rp 5.500.000, Jakarta Selatan

May 6th, 2013 | Filed in Bursa Sepeda

- Harga: Rp 5.500.000 – Kategori: Frame – Propinsi: DKI Jakarta – Kota: Jakarta Selatan – Status: Tersedia – Deskripsi: Frame Leader 725TR 2011 warna seagreen, size 55, dengan fork alu asli leader warna hitam, headset token hitam, bonus stem taiwan dan ring spacer 5.5jt dulu beli di rocket gan, jd pasti asli bagi yg [...]