Advertisement About Bursa harga sepeda polygon premier 4 0

advertisement
Bursa Online Terbaru
Informasi Bursa Online Terbaru,bursa otomotif,bursa gadget,bursa kerja dan bursa lainnya yang selalu update.

Dijual [WTS] Sepeda MTB Polygon Premier 1.0 @ Bandung

July 10th, 2013 | Filed in Bikes

Bismillahirrohmanirrohim Misi semua, mo numpang jual barang yg tadinya punya temen nih.. Ane lagi ada: Sepeda Polygon Premier 1.0 gear 21 speed Sepeda ini masih orisinil, belom ada part yg diganti.. Setidaknya kata dia begitu pas minta jualin ini tuh.. Kondisi masih layak pakai kok, udah dicoba ane gowes juga keliling kota en ga ada [...]

Dijual [WTS] Polygon Premier 3

May 20th, 2011 | Filed in Bikes

Halo bro gw mau jual nih sepeda kesayangan gw Merk : Polygon premier 3 2011 Spek : std pabrik Seat : Velo gel Frame 16 colour : Grey Bagi yg mau MTB an cocok lah ini sepeda, enak dipake segala medan deh, trust me oiya gw masih ada bon pembelian + kartu garansi frame Kenapa [...]

Ads Bursa harga sepeda polygon premier 4 0

Advertisement
Batik solo
Model terbaru baju batik solo yang sangat menawan dan berkualitas unggul serta berbagai model dan motif batik solo terbaru 2012

Cycle Force cm Tour De France Bike – Stage One Elite

May 23rd, 2013 | Filed in road bike

Cycle Force cm Tour De France Bike – Stage One ElitePrice : $499.00 ( on 5/28/2013 )Code : 826911147Category : Sports OutdoorsDescription :The Tour de France Stage One Elite – 43cm is built for some serious miles. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being too late..

OMM Pioneer Front Rack

April 21st, 2013 | Filed in road bike

OMM Pioneer Front RackPrice : $138.99 ( on 5/28/2013 )Code : 1008748312Category : Sports OutdoorsDescription :If you’re going off-road, meet the perfect front rack for both suspension and rigid forks. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being too late..

STORCK Scenero G2 Black/White, 47cm

October 18th, 2013 | Filed in road bike

STORCK Scenero G2 Black/White, 47cmPrice : $1,999.00 ( on 5/28/2013 )Code : 5516990324Category : Sports OutdoorsDescription :Already being heralded as one of the best road frames of 2013, the Storck Scenero G2 has taken the original design platform of the 2011 and improved upon it in every way … HOT SALE!!* Discount only for limited [...]

Kettler Verso Women’s Torino 700c Comfort Bike – 15 Frame

May 14th, 2013 | Filed in road bike

Kettler Verso Women’s Torino 700c Comfort Bike – 15 FramePrice : $584.99 ( on 5/28/2013 )Code : 798579700Category : Sports OutdoorsDescription :The Verso Torino is one of the quicker bicycles on the road. It is also a versatile bicycle transitioning from workday commutes to fun weekend rides with ease. HOT SALE!!* Discount only for limited [...]

Shimano SH-R320W Road Cycling Shoe Size 40.5 Color White

April 19th, 2013 | Filed in road bike

Shimano SH-R320W Road Cycling Shoe Size 40.5 Color WhitePrice : $323.00 ( on 5/28/2013 )Code : 1067798948Category : Sports OutdoorsDescription :The Shimano SH-R320W Mountain Bike Shoe focuses on the pedaling efficiency, expressed as “Power to The Pedal”. · UPPER – Heat moldable Custom-fit Technology · LAST – Shimano … HOT SALE!!* Discount only for limited [...]