Advertisement About Bursa harga sepeda polygon premier 4 0

advertisement
Bursa Online Terbaru
Informasi Bursa Online Terbaru,bursa otomotif,bursa gadget,bursa kerja dan bursa lainnya yang selalu update.

Dijual [WTS] Sepeda MTB Polygon Premier 1.0 @ Bandung

July 10th, 2013 | Filed in Bikes

Bismillahirrohmanirrohim Misi semua, mo numpang jual barang yg tadinya punya temen nih.. Ane lagi ada: Sepeda Polygon Premier 1.0 gear 21 speed Sepeda ini masih orisinil, belom ada part yg diganti.. Setidaknya kata dia begitu pas minta jualin ini tuh.. Kondisi masih layak pakai kok, udah dicoba ane gowes juga keliling kota en ga ada [...]

Dijual [WTS] Polygon Premier 3

May 20th, 2011 | Filed in Bikes

Halo bro gw mau jual nih sepeda kesayangan gw Merk : Polygon premier 3 2011 Spek : std pabrik Seat : Velo gel Frame 16 colour : Grey Bagi yg mau MTB an cocok lah ini sepeda, enak dipake segala medan deh, trust me oiya gw masih ada bon pembelian + kartu garansi frame Kenapa [...]

Ads Bursa harga sepeda polygon premier 4 0

Advertisement
Batik solo
Model terbaru baju batik solo yang sangat menawan dan berkualitas unggul serta berbagai model dan motif batik solo terbaru 2012

Zipp Speed Weaponry Tangente Tire – Tubular

May 17th, 2013 | Filed in road bike

Zipp Speed Weaponry Tangente Tire – TubularPrice : $90.00 ( on 5/28/2013 )Code : 662431268Category : Sports OutdoorsDescription :The Zipp Tangente Tubular Tire is built with the same innovative dimpling technology you get from the clincher version. HOT SALE!!* Discount only for limited time, Buy it now!Get it now before being too late..

Pearl Izumi Launch Short Sleeve Jersey – Men’s Green Flash/Shadow Grey, Medium

April 28th, 2013 | Filed in road bike

Pearl Izumi Launch Short Sleeve Jersey – Men’s Green Flash/Shadow Grey, MediumPrice : $39.95 ( on 5/28/2013 )Code : 5516965232Category : Sports OutdoorsDescription :Toss on the Pearl Izumi Men’s Launch Short-Sleeve Jersey, grab your bike off of its rack, and hit the road for a quick ride before work.Transfer fabric feels buttery-soft against … HOT [...]

Gore Bike Wear Road SO OverShoes Neon Yellow, 9.0-10.5

May 12th, 2013 | Filed in road bike

Gore Bike Wear Road SO OverShoes Neon Yellow, 9.0-10.5Price : $55.96 ( on 5/28/2013 )Code : 895565973Category : Sports OutdoorsDescription :When it’s cold outside, you might think thicker socks are going to keep you feet warm. But, because of the highly breathable nature of cycling shoes, this logic is flawed. HOT SALE!!* Discount only for [...]

Gore Bike Wear Path Jacket – Men’s Red, X-Large

September 18th, 2013 | Filed in road bike

Gore Bike Wear Path Jacket – Men’s Red, X-LargePrice : $159.96 ( on 5/28/2013 )Code : 748393144Category : Sports OutdoorsDescription :On the trails or on the road, the GORE Bike Wear Men? s Path Jacket is what you need for total water and wind protection in a non-restrictive fit. HOT SALE!!* Discount only for limited [...]

Jual emblem sepeda , Rp 50.000

August 22nd, 2013 | Filed in Bursa Sepeda

Jual emblem sepeda , Rp 50.000 – Harga: Rp 50.000 – Kategori: Full Bike – Propinsi: Jawa Barat – Kota: Bandung – Status: Tersedia – Deskripsi: Kecuali shimano gold black Rp 100.000 royal deluxe Rp 100.000 hub 082115510707 n pin 211EFC0D